Този път ще се опитаме да направим точна прогноза на мач между отбори в долната половина на таблицата.

Куинс Парк Рейнджърс посреща Норич в първи домакински мач за тази година.

Победата е изключително важна за домакините, тъй като те се намират непосредствено над зоната на изпадащите само с две точки преднина пред осемнадесетия – отбора на Уигън.

Последната домакинска победа за К.П.Р. е от ноември месец срещу отбора на Челси, като от тогава насам отборът имаше тежка програма и постигна едва три равенства и допусна седем загуби, отборът изпитва трудности и в двете фази на играта,отбелязва малко голове и лесно допуска попадения в собствената си врата.

В атаката на Куинс Парк Рейнджърс  с изключение на исландеца Хейдар Хегусон останалите нападатели демонстрират слаба успеваемост, Нийл Уорнък разбира добре това и през трансферния прозорец ще направи всичко възможно да доведе качествен нападател на  Лофтъс Роуд, който да помогне на тима да оцелее в Премйър лийг.

Норич се намират на единадесета позиция с двадест и две точки и “канарчетата” ще направят всичко по силите си да се утвърдят в златната среда.

Норич за разлика от К.П.Р. имат много добра успеваемост в нападение , но отборът допуска много голове и по този показател е на едно от последните места в лигата.

Друга характерна особеност за отбора на Пол Ламбърт са добрите резултати,като домакин, за разлика от гостуванията, канарчетата имат едва една победа като гост и то над последния в класирането – Болтън.

Двамата треньори нямат проблеми с контузени и наказани състезатели и ще могат да пуснат на терена най-доброто с което разполагат  в момента.

От направения анализ на статистиката и формата на двата отбора можем да предположим че равенството е най-логичния изход от този двубой, макар че то ще бъде по скоро разочароващо за домакините.

Все пак не бива да забравяте че точно срещи като тази са най-трудни за прогнозиране и трите знака са възможни.

 

 

 

Trackback

no comment untill now

Sorry, comments closed.