Насаф Карши – Последните 5 домакински мача
Насаф Карши срещу Navbahor Namangan 1:1
Насаф Карши срещу Neftchi Fargona 2:0
Насаф Карши срещу Pakhtakor 2:3
Насаф Карши срещу Sogdiana 1:2
Насаф Карши срещу Lok. Tashkent 2:1

Кизилкум – Последните 6 двубоя като гост
Bunyodkor 2:0 срещу Кизилкум
Kokand 1912 0:1 срещу Кизилкум
Lok. Tashkent 2:2 срещу Кизилкум
Navbahor Namangan 3:0 срещу Кизилкум
Bukhoro 1:0 срещу Кизилкум
Pakhtakor 2:1 срещу Кизилкум

Футболният мач между съставите на Насаф Карши и Кизилкум от шампионата на Узбекистан ще се проведе днес. Това е мач, който предлага предложения за прогнози и с малко повече усилия могат да се открият оферти за залози, които да обещават отлична възвращаемост.

Насаф Карши срещу Кизилкум – Ставки за срещата


Bet at Home: 1.73 3.37 3.94
Bwin: 1.75 3.40 4.10
Sportingbet: 1.75 3.40 4.00

Две победи в последните си пет домакински двубоя успяха да постигнат състезателите на Насаф Карши. Същевременно играчите на Насаф Карши допуснаха и две загуби, а статистиката от последните пет двубоя се допълва и от едно равенство. Така от възможни 15 точки на свой терен в последните си срещи, футболистите на Насаф Карши спечелиха само седем. Победите се получиха срещу тимовете на Neftchi Fargona (2:0) и Lok. Tashkent (2:1), а загубите дойдоха срещу отборите на Pakhtakor (2:3) и Sogdiana (1:2). Равенството дойде в срещата срещу отбора на Navbahor Namangan (1:1). Ако обърнем внимание на попаденията, то ще видим, че състезателите на Насаф Карши са отбелязали 8 попадения в последните си срещи у дома или средно по 1.60 на мач. В същото време те са допуснали 7 попадения или по 1.40 средно на мач.

Нека погледнем представянето на Кизилкум в последните си срещи далеч от своя стадион. Отборът записа три загуби, постигна едно равенство и една победа в последните си няколко мача. Bunyodkor (2:0), Navbahor Namangan (3:0), Bukhoro (1:0) и Pakhtakor (2:1) са тимовете, срещу които Кизилкум не успя да направи нищо навън. Победата бе постигната срещу състава на Kokand 1912 (0:1), а равенството дойде на игрището на Lok. Tashkent (2:2). 4:10 е головата разлика в последните пет мача на Кизилкум на чужд терен.

Всичко това, в комбинация с доброто представяне на домакините в мачовете между двата отбора говори за една отлична възможност за домакинска победа.

Trackback

no comment untill now

Sorry, comments closed.